13-18.kolo ligy

15.08.2012 10:14

Čas neúprosne tlačí na pílu a my sa náhle ocitáme už v 18. kole ligy.
V krátkosti si zhrňme počíňanie Sonikov.
V 13. kole sme nastúpili na ľade súpera Dukla SE. Z nášho pohľadu mal byť tento duel určite víťazný, no obišli sme len zo skóre 2:2. Aj keď to vyzeralo ozaj sľubne, Sonici dvakrát vyhrávali, no súper bol schopný vždy nás dobehnúť. 14. kolo proti poslednému celku ligy Chemical bank prinieslo pohodlné víťazstvo 6:1 a teda splnili sme si predsavzatie.
15.kolo prinieslo návrat do reality, keď sme prehrali proti celku Krvavích žralokov. Prehra 4:1 nás mierne zaskočila, no len nás to utvrdilo v tom, že niesme úplne neporaziteľný a v lige sú stále kluby, ktoré nás môžu pripravovať o body. Ak chceme pomýšľať na postup, mali by sme si proti ním vedieť rady. 16.kolo a duel proti rovnako nemenej slabému celku PREZIDENTOV. No tu sme nič nenechali náhode a súpera sme na jeho ľade pohodlne zdolali 3:0.
V 17.kole na nás čakali Rangeri z New Yorku. My sme na stratu bodov z úvodu sezóny rozhodne nezabudli a remízu sme na domácom ľade dovolím si tvrdiť oplatili pekným debaklom 8:1. Posledný zápas v tomto prepise tvorí duel proti Jaroslavl Lokomotiv na súperovom ľade. Aj keď sa nám na ľade súpera veľmi nedarí, od polovice sezóny vidno pokrok, aj keď je eš priskolo vynášať hodnotenia, no tento zápas tomu nasvedčuje. Kontrolované víťazstvo 3:1 a ďalšie 3 body Sonikom zaisťujú veľmi krehké prvenstvo v lige s náskokom 1 bodu pred druhým tímom v poradí.
Dúfajme teda, že nám forma vydrží, športu zdar.