12. kolo ligy

03.08.2012 21:04

Sonici v druhom zápase po sebe na domácom ľade, proti horúcemu kandidátovi na prvenstvo v lige a hlavnému rivalovi. Ako to dopadlo?

Sonici nastúpili opäť pred 7500 divákmi. Derby ako sa patrí, keby rival neprišiel o jednotku v bráne. Smola ale neustala a pred zápasom prišli aj o svoju dvojku.

Zápas nabral rýchly spád už v úvode keď Francisco Beckman v 4. minúte 17 ročného brankára prestrelil. Málo skúsenosti brankár ukázal aj v 11. minúte ked dovolil tomu istému hráčovi využiť dorážku v presilovke a zvýšiť tak na 2:0. Obránca Olli Fjällström v 19. minúte zvýšil už na 3:0.

Úvod druhej tretiny Sonici pokazili, keď sa nechal vylúčiť Evgeniy Kapustin a Pavol Krištof už vedel ako s pukom naložiť. Sonikov tento gól neobral o chuť do hry a o 5 minút už bolo 4:0 keď skóroval Maurus Wyssen.

Vince Merson si pravdepodobne spomenul na včerajší zápas a v 33. a 57. minúte pridal do svojích gólových tabuliek ďalšie dve čiarky. Pred koncom zápasu ešte doupravilo na 7:1 mladé eso z dánska Tage Winther a tími sa pobrali do šatní.

Veledoležitý zápas a  hlavne 3body posúvajú Sonikov na špic tabuľky a určite naladia hráčov na víťaznú vlnu pred víkendový turnajom.

 

live prenos: https://www.hockeyarena.net/sk/index.php?p=manager_match_live.inc&match_id=882796755