1- 4. kolo ligy. Bližší pohľad na zápasy.

26.07.2012 22:51

Sezóna už je v plnom prude a schyľuje sa k tretine jej rozpisu. Ako si vedú Sonici ? Nuž, nieje to zlé 17 bodov z úvodných 7dmich zápasov hovorí za svoje. Aký priebeh mali doterajšie duely ? Čitajte ďalej...

 

1.kolo : Sonics vs. PREZIDENTI : 4-3

- Prvé kolo Sonici zvládli proti ťažkému súperovi len tak tak, s odretými ušami, keď po veľmi vyrovnanom súboji, sonici v poslednej tretine stratili náskok 3:1, no v hodine dvanástej stihol 3 body ukradnuť Oskars Belavskis.

2.kolo : NY RANGERS vs. Sonics : 2-2

- Druhý duel proti nováčikovi ligy, NY Rangers. Mierne podceneý zápas, ktorý bohužiaľ dopadol tak ako dopadol Sonici dvakrát v zápase vyhrávali, no súper vždy stačil odpovedať a tími sa rozišli zhodne 2-2 a deľbou bodov.

3.kolo : Sonics vs. Jaroslavl Lokomotiv : 2-0   

- Tretí zápas sezóny už mal podstatne lepší priebeh ako predošlí zápas. Duel bol síce vyrovnaný, no sonikom sa dvakrát podarilo úspešne prekonať súpervho brankára, naprotivka spacifikoval na naše šťastie Uldis Krastiņš, ktorý aj získal ocenenie prvej hviezdy zápasu.

4.kolo : SEKTOR vs. Sonics : 1-6

- Štvrté kolo prinieslo súperom debakel v podobe 6 tich gólov. Duel by mal určite iný priebeh, no nám nahralo do karát obrovské množstvo vylúčení na strané súpera, až 10, čo je horibilných 20 minút v oslabení.  Sonikom sa podarilo využiť 30% ponuknutých šancí.