Tréning

08.07.2012 22:18

Tréning je dôležitím faktorom v každom športe alebo aj mimo neho. Ak chce niekto uspieť musí tréningu venovať dostatok času a prípravu. Oplatí sa pozrieť ako správne nastavt tréning...

 

Ok, toto už asi mnohý vedia, iný si povedia, že je to jasné ako facka, ale niekto to možno ešte nevie.

  V prvom rade o kvalite tréningu rozhoduje vlastnosť hráča - KVALITA. Čím vyššia je, tým lepšie a všoebecne sa za dobrú kvalitu považuje hodnota od 85 a viac. Okrem tohto faktoru je tu aj vek, čím vyšší vek hráč má, tým menej natrénuje. Naopak, čím vyšší IceTime, tým lepší tréning.

  Ďalšou dôležitou vecou sú tréningové priestory. Je dobré ich priebežne zlepšovať, no ak ste začiatočník, oplatí sa viac kúpiť hotových hráčov.

  Nastavenie tréningového režimu (t.j. kde nastavujete koľko času bude hráč tráviť trénovaním toho ktorého atribútu) by sa malo týkať výhradne jedného atribútu. T.j všetok čas (100%) nastaviť na trénovanie jedného atribútu. Je to dobré aby hráč dosiahol požadovanú hodnotu rýchlejšie než aby trénoval napríklad tri naraz. Okrem toho je to prehľadnejšie a presnejšie. Nastavenie režimu jedného atribútu by malo vyzerať asi takto: napr. 

Útok Útok:100% Brána:0% Brána:0% Oddych:0%

 

Je jedno či to bude tak, ako je vyššie, alebo útok 33/útok33/útok34... oddych nemá zmysel nastavovať keďže hráči hrajúci zápas trénujú výhradne podľa IceTime-u, nie podľa režimu (a samozrejme kvality,veku atď.) a tý nehrajúci by zbytočne váľali šunky.

Ak máte TP/RP-tréningové/regeneračné priestory na 100% (nad 100 sa vraj stavať neoplatí žiadne zariadenie) je vhodné v položke režimy intenzitu nastaviť na 85% - hráčom tak ostane energia 100 aj po tréningu.  Alebo možno nastaviť režim tréningu, tak aby oddych tvoril 15%.

 

Dúfam, že tento článok niekomu aspoň trocha pomôže. Určite to nieje napísané najlepšie, no účel to snáď splní. :)