10. kolo ligy

31.07.2012 21:52

Sezóna sa už preklápa do druhej tretiny odohratím 10 tich zápasov.

   Sonici v 10 kole nastúpili proti HC Hardcore Negri. Zápas zhliadlo cez 7500 divákov.

   Prvá tretina hry nebola veľmi vzrušujúca, až na jedno vylúčenie na strane Sonikov. Až ku koncu prvého dejstva otvoril v 19. minúte gólový zápis Uģis Ārgalis, ktorému asistovali mladík Viliam Takács a veterán Maurus Wyssen. Touto udalosťou sa tretina aj zakončila.

   Druhá časť hry nebola o nič zaujímavejšia než tá prvá. Po 30. minútu sa prakticky nič niedialo, až zývanie na tribúnach prerušilo vyrovnanie Igorom Maníkom. Uģis Ārgalis ako sa zdá hral v tomto zápase vo vinikajúcej forme a len o 2. minúty už poslal Sonikov do vedenia 2:1.  Ku priebehu hry sa chcel vyjadriť aj domáci Vladimír Pirč, ktorý na naše nešťastie hru vyrovnal.

   Záverečná časť bola charakteristická niekoľkými vylúčeniami na oboch stranách, bohužial čo Sonici nevyužili, to Lukáš Suk ponúknute vzal a dal bodku za dnešnou výsledkovou listinou. Zápas tak skončil nepriaznivo pre Sonikov 2:3. Mimo skóre Sonikov prevýšil súper aj vo vyhraných buly a aj strelách. 

   "Nesmieme zvesiť hlavu, aj napriek strate prvenstva v tabuľke a prvej prehre v sezóne. Pozrieme sa na chyby v naších radách a skúsme ich napraviť" - tak znela strohá odpoveď kouča po prehranom zápase.

 

 

link na live prenos TU.